BOSTÄDER I TURKIET

Turkiet är ett underbart land som föredras av turister främst för dess historiska platser, kultur och sina vackra badorter längs Medelhavet och Egeiska kusten. Nyligen har det blivit mer och mer populärt för spa och hälsovårds turism. Naturen är en av de främsta anledningarna till att utlänningar har börjat köpa bostäder i Turkiet. Många människor väljer också Turkiet att leva och bo då de går i pension.

Turkiet en utmärkt plats för investeringistanbul

Turkiet har fördelaktigt geografiskt läge, ligger vid korsningen mellan Europa, Mellanöstern och Centralasien. Turkiet erbjuder stor kapacitet och styrka inom byggsektorn, befolkningstillväxt och demografiska fördelar, omfattande stadsutveckling och mycket mer. Det finns stor potential för investerare i fastigheter i Turkiet.

Turkiets ekonomi

Turkiet definieras av många specialister som en av världens nyligen industrialiserade länder. Många länder har kunnat återfå sin ekonomi från den senaste tidens globala ekonomiska nedgång, men den turkiska ekonomin har å andra sidan utvidgats. Landets ekonomi är en av de snabbast växande i Europa och i resten av världen.
Däremot har den ekonomiska tillväxten avtagit lite under de senaste åren, men fastighetsmarknaden i Turkiet är fortfarande en av de bästa i Europa.

Levnadskostnader

Om du väljer att köpa en fastighet, vill du säkert få all information om månatliga och årliga kostnader. Levnadskostnaderna i Turkiet är ganska låg om du jämför med andra europeiska länder. Månatliga och årliga underhållskostnader av lägenheter eller villor beror på placeringen av bostaden. De månatliga kostnaderna brukar innebära rengöring av hela komplexet inklusive pool, el i trappor och ytterområden, trädgårdsmästare, säkerhetsövervakning, skötsel av faciliteter med mera. Men vatten och el räkning för din bostad är betalar du själv, men den kostnaden är inte hög, men allt beror förstås på storleken på lägenheten.

Priser på bostäder i Turkiet

Bostäder i Turkiet har verkligen rimliga priser i jämförelse med andra länder. Många utlänningar finner det mycket attraktivt att investera här i Turkiet. Under de närmaste åren, förväntas priserna öka, så en investering i lägenhet eller hus kommer så småningom att ge en värdeökning. Det betyder att numera är det en riktigt bra investering för utlänningar att köpa sin semesterbostad i Turkiet. Det är främst de som köper för att fira semestrar här, men en hel del människor har beslutat att tillbringa sin pension i detta land, inte bara på grund av rimliga priserna på bostäder, men också för sin vackra natur, vänliga människor, låga levnadskostnader och liv utan stress oftast nära havet.

Turistmål - Turkiet

Som ett välkänt turistmål, är Turkiet bland de mest populära turistländerna i världen. År 2014 var Turkiet det 6: e mest besökta landet med över 35 miljoner turister. År 2015 har antalet turister minskat, särskilt på grund av krisen i Ryssland, turkiska valet och turkisk-kurdiska problemen. Turkiets vinst från turism vinst föll under sista kvartalet i år. Det var ett tufft år för Turkiet med alla problem runt, men det har inte ändrat någonting av det faktum att Turkiet, med sin vackra natur, bra klimat och kultur, fortfarande är en av de mest attraktiva destinationerna inte bara för turister, men också för nya kommande invånare.

Så varför Turkiet?

holidayMånga människor skulle vilja ha ett hem där de kan känna sig bekväma. Det finns många faktorer som gör att vi väljer ett land över ett annat. Om du har möjlighet att köpa en bostad utomlands, är Turkiet en av de bästa alternativen för dig. Folk väljer de länder som har närhet till havet, varmt väder huvuddelen av året, bra och billiga livsmedel och bra service.
Alla dessa faktorer ökar priserna på bostäder i många europeiska länder, men priserna i Turkiet är fortfarande billigare än i Europa, plus att du får allt vad du letar efter:
- Medelhavsklimat har en sommarsäsong som varar från mars till november med varma somrar och milda vintrar,
- Medelhavet och Egeiska havet med dess stora kustlandskap,
- Vacker kultur, historiska platser,
- Turkiska folket är snällt och vänligt och turister är mycket nöjda med servicen i detta land,
- Levnadskostnaderna är låga,
- Låg fastighetsskatt,
- Bostadsinnehavare kan ansöka om medborgarskap och uppehålls tillstånd utan problem,
- Försäljning av fastigheten och hyresintäkterna ger vinst: investerare i Turkiet har varit mer än nöjda med sin avkastning antingen från en stadig hyresintäkt eller vinst från försäljning.
Så gör ett bra beslut, köpa en fastighet av Summer Home Real Estate och kom för att bo i Turkiet!

WhatsApp