Bostäder i Side

Side är en gammal stad vid Medelhavskusten i Turkiet. Side är en av de mest kända klassiska platser i Turkiet och en mycket populär semesterort. Side ligger mitt emellan två berömda turkiska städer, Antalya och Alanya, men Side har sin speciella plats som turistmål också. Med sina historiska ruiner, varma klimat under större delen av året och sina vackra stränder, är det vänliga Side den perfekta platsen för att köpa en bostad.

Närheten till de två internationella flygplatser, Antalya flygplats och Gazipasa-Alanya Airport är också en av anledningarna till att överväga att köpa en fastighet i Side. Båda internationella flygplatserna har flygningar från europeiska städer under hela året, vilket innebär att köparna har en enkel tillgång till sina hem.

Andra fördelar med att köpa bostad I Side

Side TapınakSide's läge erbjuder sina invånare många fördelar. Utlänningar, särskilt familjer med barn, älskar denna plats för sin historia, antika ruiner, amfiteatern, lugna och mysiga områden fulla av trevliga restauranger, butiker och även vackra stränder med fin sand. Läget gör Side till en intressant plats på samma sätt som Alanya eller Antalya gör. Å andra sidan, är detta område mer populärt för familjer och människor som gillar att tillbringa sin tid i mer lugn och fridfull miljö. Allt detta i kombination med överkomliga priser på fastigheter i Side har gjort fastighetsmarknaden i denna region mycket populär. Fastigheternas värde i Side har ökat med 50% under de senaste fem åren, därför kan valet att köpa en bostad i Side kan vara ett bra beslut och en god investering för många människor som har möjlighet att investera.

Brett utbud av bostäder i Side

Olika Residence finns att välja bland, det ger val av många olika typer av lägenheter som är till salu i Side, allt från mindre 1 + 1 (2-rum) lägenheter, till rymliga duplex penthouse. Om du inte vill dela dina faciliteter och pool med andra, finns också valet att köpa en villa i Side så du har ditt eget privata liv i avskildhet. Men villor i Side är inte så populärt att köpa som lägenheter och penthouse med havsutsikt som är billigare, har rimliga priser och tjänar din syfte med ett liv i en lugn och rofylld miljö.

Bra investerings möjlighet

Side och dess distrikt Evrenseki, Kumköy eller Sorgun är populära främst bland tyska, ryska och brittiska köpare, varav många bor i Side året runt. Andra kommer att tillbringa semester här och resten av året hyr de ut sina bostäder. Hyresintäkterna inom detta område är hög och efterfrågan på hyresbostäder har ökat under de senaste åren, så istället för att låta fastigheten stå tom under större delen av året är detta ett utmärkt sätt att få en extra inkomst.

Summer Home Real Estate har ett brett utbud av bostäder till salu i Side, så om du är intresserad av livet i lugna omgivningar med närhet till fina sandstränder, välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt objekt i Side för dig!

WhatsApp