2018 International Beach Soccer-Cup Har Börjat I Alanya, Antalya

2018 International Beach Soccer-Cup Har Börjat I Alanya, Antalya

Alanya Kommun Mayor Adem Murat Yücel, FIFA Beach Fotboll Ansvarig Gabino Renales, Flick Organisation befattningshavare Adil Müftüoğlu och Ferit Yücel Ergün deltog i presskonferensen arrangeras av Alanya Kommun och Flick Organisation för främjande av turneringen.

Yucel sade, i Alanya och de har organiserat nästan 70 händelser och ungefär 15 av dem är på en internationell nivå.

Yücel om att beach soccer tournament kommer att bidra till främjandet av Alanya och regionen, "Under de kommande åren, jag hoppas att Vm kommer också att vara i Alanya också."

Gabino Renales sa att de var verkligen glad för att de skulle tävla i en så vacker stad. Alanya har varit värd för både internationella och lokala organisationer som har alltid varit en källa av intresse. Viktigast av allt, medborgare, deltagare, besökare etc. har aldrig lämnat stadsdelen missnöjd eller upprörd.

När en person besöker Alanya, han eller hon kommer definitivt att komma tillbaka dit eftersom staden har en oförglömlig effekt på sina besökare.

Notera att Alanya är mycket lämpliga för att spela beach fotboll med både sin historiska struktur och dess utmärkta väder, Renales sa "Vi planerar att organisera större organisationer i Alanya på medellång sikt perioder för att se till att alla dessa möjligheter och möjligheter är så vacker. ".

- Sista matchen är på söndag

Alanya Belediyespor kommer att representera Turkiet i turneringen och spanska Levante, Sporting från Portugal och Lokomotiv från Ryssland är de lag kommer att delta i turneringen.

Möten kommer att ses på Galipdere Stranden gratis. Därför, alla som är i Alanya på den här helgen kommer att kunna bevittna och njuta av en så stor händelse utan att betala något.

På den första dagen av turneringen, Lokomotiv-Sport träffade kl 15.15 på lördag och Levante-Alanya Belediyespor uppfyllda vid 16.45.