Anne Marie ger konsert till 2000 personer i Belek

Anne Marie ger konsert till 2000 personer i Belek

Anne Marie ger konsert till 2000 personer i BelekBrittiska sångerskan Anne Marie gav en konsert för nästan 2000 personer, både turkiskt bad och utlänningar. Anne Marie, som gav sin konsert i Serik-distriktet i Antalya, kommenterade att "turkiska människor är väldigt trevliga och den turkiska gästfriheten är fantastisk".

Anne Marie är känd för sin sång "Rockabye" som blev en stor hit 2016. Hon var på med på många topplistor med den låten. Konserten hölls på Regnum Carya Golf & SPA Resort Hotel i Belek, Serik och Anne Marie började konserten med att säga "Hello Turkey, Hello Antalya" på turkiska.

Cirka 2000 personer, inklusive personer som bodde på hotellet gick på koncerten och Anne Marie skakade hand med sina fans nära scenen och gav autografer och foton till sina fans efteråt. Anne Marie checkade in på hotellet 2 dagar före konserten och bad om en turkisk matta till villan där hon skulle tillbringa natten. Hon betjänades av ett team med 10 personer, inklusive en butler, en kock, flera servitörer och pigor. Anne Marie, som nådde hotellet med helikopter, gjorde också en kort rundtur i Antalya med helikopter.

Förnamn och efternamn *

Dessa fält är obligatoriska

E-posta oss

Dessa fält är obligatoriska

Telefon *

Dessa fält är obligatoriska

Skype