Anne Marie Ger Konsert till 2000 Personer i Belek

Anne Marie Ger Konsert till 2000 Personer i Belek

Brittiska sångerskan Anne Marie, gav en konsert för nästan 2000 personer, både turkiskt bad och utlänningar. Anne Marie, som gav sin konsert i Serik-distriktet i Antalya, kommenterade att "turkiska människor är väldigt trevliga, och den turkiska gästfriheten är fantastisk".

Anne Marie är känd för sin sång "Rockabye" som blev en stor hit 2016. Hon var på med på många topplistor med den låten. Konserten hölls på Regnum Carya Golf & SPA Resort Hotel i Belek, Serik. Anne Marie började konserten med att säga "Hello Turkey, Hello Antalya" på turkiska.

Cirka 2000 personer, inklusive personer som bodde på hotellet, gick på koncerten och Anne Marie skakade hand med sina fans nära scenen och gav autografer och foton till sina fans efteråt. Anne Marie checkade in på hotellet 2 dagar före konserten och bad om en turkisk matta till villan som hon kommer att bo i. Hon servades av ett team på 10 personer, inklusive en butler, en kock och flera tjänare. Anne Marie, som anlände till hotellet med helikopter, gjorde också en kort rundtur i Antalya med helikoptern.