Ansvarsfriskrivning och Juridiska meddelanden

Ansvarsfriskrivning och Juridiska meddelanden

Konstant försäkring av materialet på webbplatsen av Sommaren Hemma Fastigheter är korrekt och uppdaterad vid tidpunkten för publicering kräver ett hårt arbete. Ändå, Sommar Hem Fastigheter kan inte garantera riktigheten eller perfektion av all information, såsom grafik, länkar, bilder eller andra objekt på webbplatsen. Den ständiga förändringen av information gör det möjligt att innehållet på webbplatsen kan bli inaktuell så småningom.

Sommaren Hem Fastigheter behåller rätten att ändra specifikationer, priser, funktioner, planer och tillgänglighet utan föregående meddelande. Det enda syftet med ritningar, kartor, höjder och ritningar, som är konstnär renderingar, är att ge information. Specifikationer och mått är angivna ungefär.

Ett muntligt uttalande är omöjligt att lita på som ett korrekt konstaterande av faktum.

Operatörer, ägare eller innehåll i länkar till andra webbplatser utgör inte något ansvar på grund av det faktum att syftet med webbplatsen och informationen på det är bara till att "använd som det är" och inte som en garanti (vare sig underförstådda eller uttryckta) av något slag.

Ansvar, förlust eller skador som kan orsakas av eventuella felaktigheter eller kommissionen som orsakas av din tillit eller på grund av användning av någon information på webbplatsen inte kommer att accepteras av Sommaren Hemma Fastigheter.

På din begäran, någon nämnde har någon fastighet på webbplatsen kan vara skriven på kontraktet.

Det är inte under vår garantera att vår webbplats inte innehåller fel, virus eller annat skadligt innehåll som kan skada datorn eller andra elektroniska enheter.

Det är din inställning till att sluta använda webbplatsen i händelse av att du är missnöjd med själva webbplatsen, dess innehåll eller material som den innehåller.

Sommaren Hem Fastigheter garantier på att allt innehåll i villkoren på webbplatsen är under ansvar av det, är att det är lagstadgat.

Sekretesspolicy

Integriteten för internetanvändare är under begått skydd av Sommaren Hemma Fastigheter.

All information från alla besökare är inte sparas eller som samlats in av webbplatsen. Även eventuella förverkade information (SPAM) kommer inte att skickas till vem som helst.

Google Analytics har använts av Sommaren Hemma Fastigheter för att logga in information och bildandet av statistik om webbläsare och operativsystem som använder hemsidan för att enbart förbättra och garantera säkerheten på webbplatsen. Denna information kommer inte skickas eller delas med någon tredje part.

Den stränga sekretess för den information de har fått via e-post via webbplatsen är garanterad och denna information kommer inte att delas eller säljas till någon annan.