"Antalya Tourism Expo" Kommer Alive 2020!

ANFAŞ generaldirektör Hüseyin Özdamar sade att "De började arbeta på 'Antalya Turism Expo" som de förväntar sig att bli Turkiets största och världens topp fem när det är klart 2020. Detta storslagna projekt med titeln "Antalya Turism Expo" som är planerad att vara färdig och öppnades för allmänheten i April 2020.

Bland ANFAŞ aktieägare det finns viktiga organisationer såsom Antalya Provinsen Antalya Metropolitan Municipality, Antalya Comodity Utbyte, Antalya Chambers of Commerce and Industry etc. ANFAŞ generaldirektör Hüseyin Özdamar har förbundets till Alanya Turistisk Verksamhet i Samhället veckomöte.

"VI HAR MER FÖRDEL ÄN ISTANBUL"

Özdamar har informerade alla om återuppbyggnaden av ANFAŞ och dess verksamhet och han berättade att de gav grönt ljus till 'Antalya Turism Expo", ett projekt som de förväntar sig att bli Turkiets största och världens topp fem när det är klart 2020. Han betonade vikten av att olika turism begrepp kommersialiseras utomlands och han tillade: "Vårt läge är nära till både turistiska anläggningar och Antalya Flygplats. Vi har den största odelade expo-området i Turkiet. Vår fördel och lokala medel är långt mer än andra regioner. Vi har flera viktiga kontakter på det internationella området. Vi förväntar oss ett ovanligt stort antal länder.".

"DET KOMMER ATT HA EN POSITIV EFFEKT PÅ ALANYA"

ALTID Vd och TUROFED Styrelsen Burhan Sili betonade hur expedition är en nödvändig företag för Antalya medan du säger: "kongressen och expo turism håller en stor betydelse för vintersäsongen. När Antalya turistsäsongen sträcker sig och beläggning ökar över tid, Alanya kommer också att dra nytta av det. Vi kommer att ge tillräckligt stöd när det behövs.".