“Antalya Tourism Expo” kommer 2020!

“Antalya Tourism Expo” kommer 2020!
facebook google plus twitter

ANFAŞ generaldirektör Hüseyin Özdamar sade att "De började arbeta på 'Antalya Turism Expo" som de förväntar sig att bli Turkiets största och bland världens topp fem när det är klart 2020. Detta storslagna projekt med titeln "Antalya Turism Expo" som är planerat att vara färdigt och öppen för allmänheten i April 2020.

Bland ANFAŞ aktieägare det finns viktiga organisationer såsom Antalya, Antalya kommun, Antalya varuutbyte, Antalya industri och handel, etc. ANFAŞs generaldirektör Hüseyin Özdamar har deltagit i Antalya Touristic Business Societys veckoträffar.

"VI HAR MER FÖRDEL ÄN ISTANBUL"

Özdamar har informerade alla om återuppbyggnaden av ANFAŞ och dess verksamhet och han berättade att de gav klartecken till 'Antalya Turism Expo", ett projekt som de förväntar sig att bli Turkiets största och bland världens topp fem när det är klart 2020. Han betonade vikten av att olika turismkoncept som marknadsförs utomlands och han tillade: "Vårt läge är nära till både turistiska anläggningar och Antalya Flygplats. Vi har den största odelade expo-området i Turkiet. Vår fördel och lokala resurser är långt mer än i andra regioner. Vi har flera viktiga kontakter på det internationella området. Vi förväntar oss ett ovanligt stort antal länder.".

"DET KOMMER ATT HA EN POSITIV EFFEKT PÅ ALANYA"

ALTID Vd och TUROFED styrelsemedlem Burhan Sili betonade hur expedition är nödvändig för Antalya och säger: "kongress och turistutställningen har en stor betydelse för vintersäsongen. När turistsäsongen i Antalya förlängs och beläggning ökar över tid kommer också Alanya att dra nytta av det. Vi kommer att ge tillräckligt stöd och hjälp när det behövs."