Aura Blue Garden Duplexes - Lägenheter i Kestel | Lägenheter i Alanya | Bostäder i Turkiet

€ 190.000
Alanya,Kestel
Ref Nr 1094
Vånings Nr 0
Byggnads År 2015
m2: 196 m2 ,
zoom_out_map 196 m2
€ 190.000
hotel 3
Fastighets Beskrivnng

Aura Blue är ett underbart projekt med ett unikt läge i ett lugnt naturområde Kestel/Alanya , omgiven av vackra Dim Valley och floden . Kestel är bara 5 km bort från Alanya centrum och hit tar det bara 15 minuter med lokalbuss.

Detta underbara projekt består av åtta 5 block med 8 våningar i vardera.Vi erbjuder lägenheter med 2 sovrum ( 121m2 ) , 3 sovrum ( 214m2 ) , 4 sovrum ( 225m2 ) duplex med trädgård, du kan ut direkt till den gemensamma utomhuspoolen. Det är jacuzzi i badrummet som hör till suitesovrummet..

Faciliteter : pool , uppvärmd inomhuspool, lekplats för barn , grillplats med pergola , turkiskt bad , bastu, ångbastu , vilorum , massagerum , minibar , bowling och mycket mer...

Lägenheterna : dubbelglasade PVC-fönster , inbyggda spotlights i vardagsrum och kök , gipsskivor i alla rum , bänkskivor i graniti köket, luftkonditionering i alla rum , parkering. Teckning av vatten och el samt Iskan kostnaden ingår i priset.

Vi har ett stort urval lägenheter,duplex,villor och mark att köpa i Alanya men även i Side,Kemer, Antalya samt fler orter. Att köpa bostad i Turkiet är en mycket god investering!!

Välkommen att kontakta oss på Summerhome realestate för mer information eller om du vill boka visningsresa!

Kontakta Agent

Vänligen fyll i formuläret. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Nadir Uysal

Nadir Uysal

Owner/Ceo
speaker_notesEnglish, Svenska
phone+90 538 888 16 16
mailinfo@summerhome.com.tr