Bo i Turkiet

Bo i Turkiet

Bo i TurkietAtt bo i Turkiet är en unik upplevelse med tanke på landet som förbinder två kontinenter och otaliga kulturer. Landet är också omgivet av fyra hav. Turkiet har sju regioner som har olika naturmiljöer, klimat, livsstilar och kulturella bakgrunder. Det finns massor av trevliga funktioner som erbjuds i alla de olika regionerna i landet, men den mest populära regionen av Turkiet med tanke på antalet utländska turister och fritidshusägare är medelhavsområdet. Sättet att leva i Turkiet som är bekväm i många aspekter, föredras av många utlänningar. Det finns många vänliga människor som bor i Turkiet och de välkomnar tusentals människor från hela världen på grund av sin vana av att leva i en mångkulturell miljö.

Fördelarna med att leva i Turkiet

Som utlänning har ett boende i Turkiet sina fördelar i otaliga aspekter såsom klimat, natur, människor och kultur. Klimatet är i allmänhet soligt och landet är ett mångkulturellt hem med massor av färska livsmedel. Medelhavsregionen som är den mest populära i Turkiet, har otaliga soldagar under semestersäsongen. Turkiet erbjuder dessutom fantastisk natur och ett underbart kök, otaliga utomhusaktiviteter och en fantastisk historisk bakgrund. Turkiet är också mycket prisvärt för speciellt eroupeer.

Vädret i Turkiet

 • Lyxlägenheter nära stranden i Kestel / Alanya

  Lyxlägenheter nära stranden i Kestel / Alanya - € 65.000


  LägeAlanya
  Rum1+1,2+1 dp
  Storlekar63²,110²

 • Turkiet har ett klimat som gör det möjligt att uppleva alla fyra årstiderna. Heta och torra dagar, romantiska regniga dagar, snöiga och stormiga dagar och svala vindar på våren. I medelhavsområdet är klimatet varmt och torrt på sommaren och vintrarna är varma och regniga. Under vintermånaderna sjunker aldrig temperaturen under noll grader. I andra regioner, särskilt runt huvudstaden Ankara eller i storstaden, Istanbul, kan du uppleva regn, vind och snö.

  Den turkiska maten

  Det turkiska köket är populärt i främmande länder. Det turkiska köket är rikt och det finns många olika sorters färska frukter och grönsaker. I nästan alla städer i Turkiet kan du hitta en veckovis marknad där du kan köpa färsk mat direkt från bönderna. Utbudet följer årstiderna.

  Resa i Turkiet

  Det fantastiska klimatet och den underbara naturen i Turkiet möjliggör otaliga möjligheter att njuta av friluftsliv. Vid speciellt medelhavet och de egeiska regionerna finns det långa och otroligt vackra stränder. Dessa stränder erbjuder otaliga aktiviteter för dig att delta i. Segling, paragliding, snorkling och dykning är några av alternativen. Du kan njuta av den fantastiska naturen, det kristallklara havet och undervattensvärlden.

  Fastigheter i Turkiet

  Fastighetsbranschen i Turkiet är mycket dynamisk. Många nya investeringar görs varje år särskilt i medelhavsområdet. Investerarna kan vara turkiska eller utlänningar som vill investera i ett mycket lönsamt byggprojekt. Det finns många komplex och bostadsområden som byggs med moderna och eleganta egenskaper. De flesta bostäderna är lyxigt inredda med beaktande till din komfort och avkoppling. Komplexen erbjuder många bekvämligheter som vaktmästare, VIP-tjänster, gym, bastur, idrottsanläggningar och mycket mer.

  Mångkulturell miljö

  Turkiet har en mångkulturell miljö i nästan varje region. Det beror på att Turkiet har många människor från olika bakgrunder och därför är det turkiska folket gästvänliga och trevliga. I regioner som befolkas av turister varje år är lokalbefolkningen vana vid utlänningar. Du märker av att det talas 3 till 4 olika språk och många av företagarna och arbetarna talar mer än ett språk. De välkomnar årligen tusentals utlänningar och trivs i den mångkulturella miljön.

  Historik

  Turkiet har en rik historia på grund av att landet är hem för många civilisationer och imperier genom hela historien. Det finns otaliga artefakter, museer och historiska platser från olika epoker i historien. För en kulturentusiast är Turkiet som en skattkista med otaliga möjligheter för att se och lära. I många regioner kan du även bo på restaurerade historiska platser och du kan besöka museer i alla städer med olika bakgrunder.

  Förnamn och efternamn *

  Dessa fält är obligatoriska

  E-posta oss

  Dessa fält är obligatoriska

  Telefon *

  Dessa fält är obligatoriska

  Skype