Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya Bostäder i Alanya

Bostäder i Alanya

Summer Park
Price : € 72.000
location_on
Alanya
hotel
2+1
hot_tub
2
zoom_out_map
60
Hexa Panorama
Price : € 120.000
location_on
Alanya
hotel
1+1, 3+1 Dublex
hot_tub
1, 3
zoom_out_map
672, 1652
Yekta IN+
Price : € 46.000
location_on
Alanya
hotel
1+1, 2+1 Dublex
hot_tub
1, 2
zoom_out_map
622, 1292
Yekta Plaza
Price : € 65.000
location_on
Alanya
hotel
1+1, 4+1 Dublex
hot_tub
1, 4
zoom_out_map
652, 2452
Alara Park
Price : € 63.000
location_on
Alanya
hotel
1+1, 4+1 Dublex
hot_tub
1, 4
zoom_out_map
702, 2412
Hasbahçe Residence
Price : € 275.000
location_on
Alanya
hotel
3+1, 5+1 Dublex
hot_tub
3, 3
zoom_out_map
1952, 3002
Sea Pearl Residence
Price : € 58.000
location_on
Alanya
hotel
1+1, 3+1 Dublex
hot_tub
1, 3
zoom_out_map
492, 1462
Nordic Life Residence
Price : € 91.500
location_on
Alanya
hotel
1+1, 3+1 Dublex
hot_tub
1, 3
zoom_out_map
652, 1612
Såld
Cleopatra City Residence
Price : € 105.000
location_on
Alanya
hotel
2+1
hot_tub
2
zoom_out_map
68
Toprak Palace
Price : € 69.000
location_on
Alanya
hotel
1+1, 3+1 Dublex
hot_tub
1, 3
zoom_out_map
602, 1702
Park Vadi Homes
Price : € 70.000
location_on
Alanya
hotel
3+1, 4+1 Dublex
hot_tub
3, 4
zoom_out_map
1142, 1812
Såld
Crown Cleopatra Residence
Price : € 72.000
location_on
Alanya
hotel
1+1, 3+1 Dublex
hot_tub
1, 3
zoom_out_map
532, 1182

Alanya ligger vid Medelhavet I Antalya regionen. Staden har ett perfekt läge mellan 2 flygplatser: Antalyas internationella flygplats ligger ungefär 90 minuter bort och Gazipasa flygplats endast 30 minuter bort. Både Antalya och Gazipasa flygplats har inrikes och utrikesflyg, därför är det lätt att ta sig till Alanya. Transfern som finns vid flygplatserna gör att det går snabbt.

Alanya, Destination för Turism

Alanya har blivit en av de mest populära turist destinationerna I Turkiet, beläget mellan Medelhavet och Taurus bergen.Alanya erbjuder ett Medelhavsklimat med långa varma sommrar och milda vintrar med regn. Vackra stränder som den mest kända Kleopatra beach, vänliga människor,det berömda nattlivet med många restauranger,barer och discon. Alanya erbjuder så mycket för alla smaker och åldrar.Dim Valley med dess flod är en berömd plats i Alanya, en grön oas med natur som lockar många turister. Området är fullt med restauranger vid flodkanten där folk kan njuta av ljudet från forsarna. Temperaturen är lägre under heta somrar eftersom vattnet som är smältvatten från snöiga berg kyler luften. En svalkande avkoppling under en het sommar.

Alla dessa saker har gjort att Alanya har blivit den mest populära destinationen i Turkiet för att köpa bostad. Många utlänningar köper och äger sina lägenheter eller villor i Turkiet och spenderar långa semestrar där, många har redan flyttat dit för att bo där då de gått i pension.

Levnadskostnader I Alanya

Livet för utlänningar är got I Alanya. Priserna på bostäder som är till salu i Alanya är låga och prisvärda, så är även kostnader för att leva där. Självklart beror mycket på område och storlek på lägenheten eller villan. Månadskostnader och löpande utgifter i Alanya regionen är låga, vatten och elräkning som kommer varje månad ligger på totalt mellan 100-140 euro. Väljer du att bo i ett komplex så betalar man en månadsavgift för skötsel och faciliteter. Priser är runt 50 euro, kan vara lägre eller något högre beroende på bostadens storlek.

Bra hyres intäkter I Alanya

Beslutar du dig för att köpa bostad i Alanya kan du förvänta dig att få en god investering. Värdet på bostäder ökar varje år, sista åren har de växt med 20-25%. Många köper sina bostäder enbart för eget bruk vilket betyder att bostaden står mestadels tom under året. För att få igen lite pengar på sin investering så bestämmer sig många för att hyra ut sin lägenhet eller villa. Det är en av orsakerna varför många köper bostad i Alanya. Hyresintäkterna är rätt höga året runt, då det är stor efterfrågan på bostad att hyra.

Bostadsområden I Alanya regionen.

I Antalya regionen finns det många olika unika platser att hitta en bostad att köpa. Många älskar livet i berömda Alanya centrum där de har nära till allt de behöver. Huvudgatan är full av restauranger,butiker,basarer och cafe’er. Bara några minuters promenad till hamnen med dess utfärds båtar och nattliv med disco och barer. Red Tower (Röda Tornet) är en av huvudattraktionerna i hamnen, en annan är den historiska Borgen med dess ruiner.Från Borgen har du en fantastisk utsikt över Alanya.

Alanya består av flera olika distrikt/förorter. Det som ligger närmast Alanyas centrrum är Cikcilli. Cikcilli är en mysig och lugn plats men ändå nära till shopping center, centrum och stranden. Området är mycket populärt bland utlänningar som investerar i att köpa en bostad att tillbringa sin semester i.

En annan kanske mer berömd del är Oba. Här föredrar skandinaverna att köpa sina bostäder. Du har de vackra bergen som bakgrund med ett lugn liv. Samtidigt så har du ett levande centrum och nära till allt. Här har det byggt många större komplex där lägenhetsägarna kan njuta av många lyxiga faciliteter. Därför passar detta dom som vill leva ett bekvämt lugnt liv men ändå ha nära till allt.Oba erbjuder vackra komplex till bra priser där du har allt du behöver för en bekväm tillvaro.

Tosmur är en liten del av Alanya, direkt bredvid Oba. Här erbjuds du vacker grön natur med Dim Valley i närheten. I Tosmur finns bostäder för allas budget, lite lägre speciellt på grund av att det ligger en bit bort från Alanyas centrum.

Kestel är ett vackert lugnt område Alanya, mycket populärt med sina sandstränder och lyxiga komplex där man kan njuta av sin lägenhet som oftast har havsutsikt. Här byggs just nu många nya komplex eftersom efterfrågan ökat på bostad här. Kestel var inte så populärt förut men det har ändrats drastiskt eftersom man här investerar mycket och man räknar med en bra värdeökning på sin bostad, dels för havsutsiktens skull och närheten till stranden. Därför köper många sin bostad här nu.

Mahmutlar är en populär ort dels för sin vänlighet och här är det billigare att leva mot livet inne i Alanya centrum.Priserna i butiker och restauranger är lägre vilket gör att det är en god investering att köpa bostad här till bra priser.

På vägen mellan Alanya och Antalya hittar du flera mindre orter där det finns många större hotell och resorter där turismen flödar. Stora all inclusive hotell som erbjuder allt.

Konakli ligger närmast Alanya där det också säljs bostäder men orten som är populärast här är Avsallar där väldigt många investerar och köper sin bostad. Du erbjuds mycket bra bostadspriser i en kombination av vacker natur och lugnt bekvämt liv. För de som vill ha långgrund finkornig strand,avkoppling och lugn och ro så är Avsllar perfekt. Det mysiga centrumet erbjuder allt, restauranger,barer och butiker.

Alanya regionen erbjuder inte bara komplex med lägenheter och penthouses, utan även underbara villor i Tepe och Kargicak. Bostäder till salu med bra priser på sluttningarna av Taurus bergen och med den underbara utsikten över Medelhavet,bergen och Alanya. Många som köpt här har gjort det främst för den underbara naturens och utsiktens skull, bort från stadens stress.

Köpa Bostad i Alanya, ett bra Val

Alanya med alla sina olika områden erbjuder ett makalöst liv vid Turkiska Rivieran. Alanya erbjuder lägenheter och villor för allas smak och plånböcker. Antingen i ett livligt centrum eller i ett lugnt grönt område nära naturen. Alanya har även mycket mer att erbjuda. Som vi nämnde förut, värdeökning på din investering, bra priser på lägenheter och villor, billigt att leva är några av anledningarna att köpa bostad i Alanya.

Summer Home Real Estate erbjuder sin hjälp att hitta rätt för dig!