Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya Bostäder i Antalya

Bostäder i Antalya

Milano Residence har en mycket attraktiv arkitektur design. Klassisk barockstil kombinerat med modernitet.

location_on
Antalya
hotel
1+1, 2+1
hot_tub
1, 1
zoom_out_map
572, 722

Pool, tennisbana, gym, bastu, basketplan, parkering, 24 timmars bevakning med kamera system, och andra bekvämligheter i dessa lyxiga bostäder.

location_on
Antalya
hotel
1+1, 3+1
hot_tub
1, 2
zoom_out_map
902, 1202

Dessa lägenheter har separat kök och har närhet till många sociala bekvämligheter.

location_on
Antalya
hotel
1+1, 3+1
hot_tub
1, 1
zoom_out_map
652, 1202

Detta komplex ligger nära många sociala serviceinrättningar såsom kaféer, restauranger, köpcentrum, marknader.Stranden är bara 5 min bort.

location_on
Antalya
hotel
1+1, 3+1
hot_tub
1, 2
zoom_out_map
462, 1002

Dessa lägenheter har nära till många sociala faciliteter som marknader, affärer, butiker, kaféer, restauranger, barer, skolor, sjukhus, apotek, banker, parker, kollektivtrafik och offentliga basaren.

location_on
Antalya
hotel
1+1, 3+1
hot_tub
1, 2
zoom_out_map
602, 1602

Dessa lägenheter ligger i en utvecklingsregion i Hurma, Konyaalti. Hurma är ett bra val för lugn och ro liv.

location_on
Antalya
hotel
1+1, 4+1
hot_tub
1, 2
zoom_out_map
652, 1802
Via Life Residence
Price : € 58.000

Dessa Rymliga lägenheter finns i Konyaalti / Antalya, och är utformad med speciella arkitektoniska detaljer.

location_on
Antalya
hotel
1+1, 3+1
hot_tub
1, 2
zoom_out_map
532, 1402

Dessa lägenheter till salu ligger i Antalya, i ett lugnt och fridfullt område i Kepez, nära Duden vattenfall, med underbar utsikt över bergen och havet.

location_on
Antalya
hotel
2+1, 3+1
hot_tub
1, 1
zoom_out_map
682, 1152

I Kiziltoprak finns allt man behöver för en fungerande vardag, och ligger bara 5 km från gamla staden i Antalya, som kallas Kaleici.

location_on
Antalya
hotel
2+1, 3+1
hot_tub
1, 2
zoom_out_map
902, 1602

Alla lägenheter i denna anläggning är utrustade med grill, vitvaror, automatiska persienner, satellit TV-system, två luftkonditionering, jacuzzi, garderob, elektrisk varmvattenberedare och garderob.

location_on
Antalya
hotel
1+1, 3+1
hot_tub
1, 2
zoom_out_map
602, 1502

Antalya är den största staden vid södra Medelhavskusten i Turkiet. Antalya regionen är berömd främst för sina underbara natur, gyllene stränder, historiska platser och sitt varma klimat.Detta är anledningarna till att många utlänningar bestämmer sig för att köpa bostad här och varför bostadsmarknaden blommar. Lägenheter, villor och mark i denna region är en utmärkt investering för dess låga priser och framtida värdeökning.

********

Anledningar att köpa bostad i Antalya

En annan orsak varför Antalya är en sån attraktiv plats att köpa bostad i är närheten till flygplatsen. Antalya internationella flygplats är en av de största flygplatserna i sydvästra Turkiet och med 2 internationella terminaler flyger man här året runt. Så det är lätt att ta sig till sin ort och bostad i de olika närliggande områdena.

Antalya är främsta orten för turism, här erbjuds lägenheter och andra bostäder till bra priser. Marknaden här erbjuder många olika komplex med både havsutsikt och utsikt över Taurus bergen.

Vackra platser i Antalya

Två av de mest populära platserna att köpa bostad i Antalya är Konyaalti och Lara. Konyaalti är berömd för sin gyllene finkorniga strand certifierad med blå flagg. Området erbjuder vacker natur, gyllene strand och mycket annat som restauranger,barer och butiker. Lara erbjuder också en vacker strand, faktiskt en av de längsta i Turkiet. Båda områdena är populära bland köparna som har sin egen favoritplats. De köper främst här för den exellenta stranden och det mycket bra priserna.

********

Bostadsmarknad och Investering i Antalya

De som köper bostad i Antalya attraheras av samma saker som de som köper i Alanya. Utländska köpare erbjuds låga priser på bostäder samt låga levnadskostnader. Bostäder i Antalya regionen är en bra investering och har bra uthyres möjligheter. Letar du efter en bostad i Antalya för att utnyttja endast några veckor per år under semester så har du en fantastisk möjlighet att hyra ut din bostad.

Bostäder här har en potential att kunna hyras ut 12 månader per år. Området är naturligtvis viktigt, samt storlek på lägenheten och vilken årstid du vill hyra ut. Det avgör dina hyresintäkter.

De genomsnittliga priserna på egendom i Antalya har ökat under de senaste 10 åren med mer än 100%, vilket innebär att hela området är exceptionellt berättigat att investera i.

Drömmen att bo vid Medelhavet kan bli uppfylld! Kontakta oss på Summer Home Real Estate för mer information. Köp din bostad genom oss!