Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya Bostäder i Belek,Lägenheter till salu i Belek | Lägenheter i Alanya

Bostäder i Belek

Såld
Royal Golf Villas
Price : € 100.000

Båtbrygga, swimmingpool,putting range, stora takterasser, endast 500 m till golfbanan. Perfekt för golfspelaren

location_on
Antalya
hotel
3+1
hot_tub
2
zoom_out_map
132
Feronia Villas
Price : € 180.000

Lyxiga golfvillor, Nick Faldo golfbana, fina ständer, Medelhavet och sol, stilfulla moderna villor i Belek

location_on
Antalya
hotel
4+1
hot_tub
2
zoom_out_map
120
Belek Golf Villas
Price : € 275.000

Villor i skandinavisk stil,stilfulla moderna villor i Belek,Turkiet, 4+1,nära golf,lägenheter i Turkiet. Bostäder Turkiet Summer Home Real Estate Alanya

location_on
Antalya
hotel
5+1
hot_tub
3
zoom_out_map
220
Elegant Golf Residence
Price : € 99.000

Elegant Golf Belek,Antalya,Turkey,Nära golf och centrum.Strandnära vid Medelhavet

location_on
Antalya
hotel
3+1
hot_tub
2
zoom_out_map
132
Golf City Villas
Price : € 179.000

Golfbostäder i Belek/Golflägenheter,singelvillor,parhus du väljer ditt boende. Bostäder Turkiet Summer Home Real Estate Alanya

location_on
Antalya
hotel
3+1
hot_tub
3
zoom_out_map
165

Paradise Golf Villas i Belek erbjuder lyxigt boende i det verkliga golfparadiset med närheten till de fina sandstränderna och golfbanorna.

location_on
Antalya
hotel
3+1, 4+1
hot_tub
4, 4
zoom_out_map
2202, 2702
Såld
Parhus till salu i Belek
Price : € 90.000

Belek Golf Residence är ett lyxkomplex med tio parhus som vardera består av 3 våningar, lägger i hjärtat av Belek, ett favoritområde för golfälskare samt naturen de som gillar naturen in på knuten.

location_on
Antalya
hotel
5+1
hot_tub
3
zoom_out_map
220

Belek ligger i regionen Antalya, cirka 100 km från Alanya och mindre än 50 km från Antalya. Med många lyxiga hotell, golfbanor, vacker natur och många andra nöjen är Belek, även med sin mindre storlek, en av de bästa semesterorterna i Turkiet. Belek har fått många utmärkelser och numera anses orten som har några av de bästa golfbanorna i Europa och erbjuder golf semester i hög kvalitet för bra priser.

********

Investera i Belek

Belek lockar fler och flermänniskor inte bara för semester, men också för att köpa en bostad här. Det får bara byggas låga byggnader i centrum av Belek. Golf lägenheter, penthouse och golfvillor ligger inom kort avstånd från golfbanor och nära till stranden. Många har fått intresse att köpa bostad i Belek på grund av de rimliga priserna. Även om Belek är en liten stad, ger den snabba tillväxten av Belek stor avkastning. Under de senaste åren, har värdena på fastigheter nära golfbanor ökat med 50%, alltså priserna på fastigheter i Belek har nästan fördubblats under de senaste åren.

Golfbostäder i Belek

Du kan antingen köpa en golf lägenhet i ett komplex med gemensamma pooler och andra anläggningar eller exklusiva golf villor som också oftast är en del av ett komplex , Belek har många möjligheter att erbjuda för allas budget och smak. Många ägare av bostäder i Belek erbjuder sina exklusiva lägenheter för uthyrning som ger dem årliga hyresintäkter på cirka 8%. Fastigheter med närhet till golfbanor har bättre potential för större hyresintäkter. Som vi har nämnt tidigare, det finns inte bara exklusiva golfvillor , för dem som inte har en stor budget, finns mindre villor och ett brett utbud av prisvärda lägenheter och penthouse. Många bostäder i Belek erbjuder gratis golf klubbmedlemskap eller stora rabatter, vilket också är en stor fördel för fastighetsägare.

********

Belek har mycket mer att erbjuda

Golf är inte den enda attraktionen i Belek, kur/spa resorter har också sin egen speciella plats i Belek . Hälsobehandlingar (Balneoterapi) i spa-center och medicinska bad med mineralvatten/ källvatten är mycket populärt i detta område.
Belek erbjuder många olika och intressanta saker. Om du inte är intresserad av golf, kommer du fortfarande kunna njuta av denna plats. Inte bara golfbanor och spa, men också underbara gröna omgivningar med berg och gyllene sandstränder gör det till ett bra ställe att köpa en bostad i.
Är du redo att köpa en fastighet i Belek? Summer Home Real Estate hjälper dig att välja den bästa bostaden i Belek från vårt sortiment.