Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum Bostäder i Bodrum

Bostäder i Bodrum

Villa med unik struktur och noggrann design med utsikt över Egeiska Havet.Ett parhus med öppen planlösning som har allt som uppfyller din dröm.

location_on
Bodrum
hotel
2+1
hot_tub
2
zoom_out_map
160

Villa med havsutsikt, terrass och en trädgård för extremt lågt pris, beläget bara 100 meter från havet.

location_on
Bodrum
hotel
3+1
hot_tub
2
zoom_out_map
140
Såld

Privat sandstrand utrustad med allt som behövs för boende att njuta av trevliga soldagar. Stranden ligger 100 meter från fastigheten och Iasos Port Marina ligger 200 meter bort.

location_on
Bodrum
hotel
1+1
hot_tub
1
zoom_out_map
72

Modernt boende i ett exklusivt bostadsområde vid den berömda stranden i Bodrum.

location_on
Bodrum
hotel
1+1
hot_tub
1
zoom_out_map
80

Lägenhet till salu med fantastisk havsutsikt belägen i det vackra Gümüşlük området i Bodrum. Det är ett perfekt val för dem som letar efter en plats att leva året runt.

location_on
Bodrum
hotel
2+1
hot_tub
1
zoom_out_map
75

En bostad i denna mysiga anläggning innebär enkel tillgång till centrum. Avståndet till Gündoğan sandstrand är 1,5 km.

location_on
Bodrum
hotel
2+1
hot_tub
1
zoom_out_map
75

Väl utrustad villa på en mycket populär plats, Adaboe orten i Bodrum. Villa komplexet har verkligen anmärkningsvärt plats, Komplexet ligger bara 10 minuter från stranden, 15 minuter med bil från Bodrum flygplats.

location_on
Bodrum
hotel
3+1
hot_tub
2
zoom_out_map
130

Exklusivt projekt bestående av 8 stenvillor med privat pool, garage och mycket mer.

location_on
Bodrum
hotel
4+1
hot_tub
4
zoom_out_map
248

Lägenheter med spektakulär havsutsikt och bara 100 meter till havet och några minuters gångväg till centrum.

location_on
Bodrum
hotel
2+1, 4+1
hot_tub
2, 3
zoom_out_map
1102, 1702

Unik stor villa i Bodrum, 7 sovrum, 5 badrum med en fantastisk design. Villan ligger på litet gångavstånd till bekvämligheter, restauranger och havet.

location_on
Bodrum
hotel
6+1 Dublex
hot_tub
5
zoom_out_map
220

Turkiet har varit en av de bästa bostadsmarknaderna i Europa under de senaste åren. Bostadsmarknaden i Bodrum har samma trend, så nu är det rätt tid att investera i en bostad i Bodrum.
Bodrum är en hamnstad i sydvästra Egeiska regionen i Turkiet. Denna stad har ett typiskt medelhavsklimat med varma soliga somrar och milda och fuktiga vintrar.

********

Bodrum en perfekt plats!

Det finns två flygplatser nära Bodrum. Milas-Bodrum Airport, som ligger cirka 35 km bort och har inrikes- och internationella flygningar. Den andra flygplatsen är Kos flygplats som ligger 70 km bort och med bara säsongs flyg. Härifrån går det båt till Bodrum. Bostadssägare har därför en enkel tillgång till sina hem under hela året med flyg från hela Europa.
Som många andra städer i Medelhavet, lockar Bodrum utländska investerare också. Bodrum har ett stort utbud av egendom till salu för alla typer av budgetar. Så om du är intresserad av prisvärda lägenheter eller lyxiga villor,finns det ett brett utbud av objekt till salu i Bodrum.

Nybyggda moderna komplex med lägenheter till salu finns i stor kontrast mot gamla stenhus som utgör en del av Bodrum. De vita stenhusen med underbar bougainvillea är typiskt för Bodrum och skapar ett underbart landskap som gör Bodrum unikt. Härlig plats, vackra omgivningar, vänliga människor och rimliga priser av egendom i Bodrum har övertygat utlänningar att köpa en bostad här och njuta av denna stad i sina egna bostäder.

Attraktiva områden i Bodrum

En av de bästa platserna för investeringar är Yalikavak, ett område i vacker kuperad natur med väderkvarnar, vikar och nya marinan. Du kan hitta lägenheter till salu till rimliga priser, men också lyxiga villor med privata pooler och trädgårdar, byggda på bergstoppar med magnifik utsikt. Yalikavak ger dig mest strandtomt i Bodrum och här finns många komplex med prisvärda moderna lägenheter till salu. Under de senaste åren har detta område expanderat till en livlig plats full med restauranger, köpcentra och andra bekvämligheter som ger liv och rörelse året runt. Yalikavak har förändrats och efterfrågan på fastigheter till salu eller för uthyrning ökar varje år. Hyresintäkterna inom detta område är hög, med havsutsikt från lägenheter och villor med privata pooler erbjuds en större avkastning än objekt till salu i olika delar av staden.

Andra attraktiva delar av staden, är Turgutreis eller Bodrums centrum, här finns olika lägenheter och villor till salu, samt gamla stenhus till salu som behöver renoveras och återställas.
Bostäder i Bodrum har både utländska och turkiska ägare. Bodrum är populär bland turkiska medborgare som äger upp till 80% av lyxiga och exklusiva bostäder här.

********

Varför köpa en fastighet i Bodrum?

När du väljer att köpa en fastighet i Bodrum, finns det många faktorer som bör påverka ditt beslut. Placeringen av fastigheten är viktigt, nära havet med underbar havsutsikt och nära till andra bekvämligheter i staden. I dessa områden är hyresintäkter mycket högre (6% och mer) än i lugna delar av Bodrum. Detta är en av anledningarna till att köparna måste vara riktigt noggrann. Många stora investerare har beslutat att köpa en fastighet i Bodrum, särskilt på grund av platsen, stark turkisk ekonomi, lugn miljö, stora hyresintäkter och priserna på villor som fortfarande är billigare än priserna på samma nivå på villor i andra kuststäder i europeiska länder .
Om Bodrum är den plats där du vill investera, då kontaktar du oss på Summer Home Real Estate och vi kommer att förse dig med all information som behövs för att köpa din bostad i Bodrum!