Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye Bostäder i Fethiye

Bostäder i Fethiye

Fethiye Apartments
Price : € 85.000

penthouse iTasyaka - Fethiye,stor pool, vacker trädgård,havsutsikt,grönt lugnt område, barnvänligt, köp lägenhet i Turkiet

location_on
Fethiye
hotel
3+1
hot_tub
2
zoom_out_map
83
Fethiye Terrace Residence
Price : € 63.000

välskött anlagd trädgård, pool och barnpool, parkering, Wi-Fi och satellit-TV,Ölüdeniz, lägenheter till salu i Fethiye,

location_on
Fethiye
hotel
2+1, 3+1
hot_tub
1, 3
zoom_out_map
852, 2202
Fethiye Residence
Price : € 52.500

location_on
Fethiye
hotel
2+1, 4+1
hot_tub
2, 3
zoom_out_map
822, 1602
Fethiye Villas
Price : € 269.000

Luxig villa till salu i Hisaronu - Fethiye, med privat pool, trädgård,havsutsikt,Dalaman flygplats, parking

location_on
Fethiye
hotel
4+1
hot_tub
5
zoom_out_map
287
Fethiye Pine Residence
Price : € 105.000

Havsnära lägenhet i Fethiye/Turkiet, stor pool, bastu,gym,hamam,vattenfall och bäckar

location_on
Fethiye
hotel
3+1
hot_tub
2
zoom_out_map
110

Fethiye är en stad i Egeiska regionen i Turkiet. Denna stad är populärt turistmål med medelhavsklimat, vacker natur, kultur och många historiska platser att besöka. Fethiye är det rätta valet för att spendera din tid och köpa bostad i nu.

********

Vem köper bostad i Fethiye?

Fethiye lockar människor främst från Storbritannien som är intresserade av att också köpa en bostad i Fethiye. Låga levnadskostnader, det vänliga turkiska folket, grönska är de främsta orsakerna till att brittiska medborgare har beslutat att besöka denna plats, köpa en bostad i Fethiye och bo där. Fethiye har mycket att erbjuda inte bara för britter, men även till andra utlänningar också. Främst tyskar, holländare och ryssar finner denna plats lockande, inte bara under sommarsäsongen, utan även för att leva året runt. Det finns ett brett utbud av objekt till salu i Fethiye, från hus och villor på landsbygden till prisvärda lägenheter i centrala Fethiye.

Vilken typ av fastigheter finns i Fethiye?

Bostäder som är till salu i Fethiye är för varje budget och smak. Lägenheter till salu med 2 sovrum har rimliga utgångs priser runt 60.000 euro, du kan också hitta penthouse med 3 och fler sovrum och villor med privat pool och anlagd trädgård, med utropspris från 120.000 euro och mer. Priserna på bostäder som är till salu ökar varje år, så nu är det rätt tid att investera och köpa en bostad i Fethiye.

********

Bra avkastning på investering i Fethiye

Som en mycket populär semesterort, har Fethiye hög efterfrågan på hyresfastigheter, främst på grund av att många turister som besöker Fethiye varje år letar efter lägenheter eller villor att hyra. Det finns många hotell också, som kan ger en underbar semester, men många besökare föredrar självhushåll under semestern, så de söker bostad att hyra i Fethiye. Hyresintäkterna inom detta område skiljer sig från 4% till 8%. Hyres intäkterna v beror på bostadens läge, är området nära Oludeniz Beach den mest attraktiva får du de största hyresintäkterna. Många utlänningar har sett detta som en fördell, utom att bara ha en sommarbostad för sig själva, hyr de ut fastigheten och tjänar en extra inkomst.

Fastighetsmarknaden i Fethiye till för alla

Fethiye erbjuder semesteranläggning för alla. Låga levnadskostnader och överkomliga priser på lägenheter till salu är de främsta orsakerna till att många utlänningar har beslutat att köpa en bostad i Fethiye. För dom som letar efter ett lyxigt liv, har Fethiye också fantastiska villor med utsikt över bergen, privata swimmingpooler och trädgårdar. Priserna på villor i Fethiye är fortfarande lägre än vad du skulle betala för villor i badorterna i andra europeiska länder.
Vi på Summer Home Real Estate, ser fram emot ditt beslut att köpa en bostad i Fethiye. Kontakta oss och vi hjälper dig att köpa en bostad!