Bostäder i İstanbul

Köp egendom med sjöutsikt i Bahcesehir / Istanbul € 131.579

Otroligt hög och

location_on
Istanbul
hotel
1+1,4+1
hot_tub
1,2
zoom_out_map
692,1852
Exklusiva terrasslägenheter till salu i Istanbul € 128.065

Dessa lägenheter ligger i Gaziosmanpasa, Kucukkoy och dra nytta av både många och stora sociala faciliteter och plats.

location_on
Istanbul
hotel
1+1,4+1
hot_tub
1,2
zoom_out_map
722,2072
Prisvärda lägenheter till salu med bra belägenhet € 114.000

Fantastisk utveckling av familjebostäder med två, tre eller fyra sovrum i Beylikduzu Istanbul.

location_on
Istanbul
hotel
2+1,4+1
hot_tub
2,2
zoom_out_map
962,1772
Fortis Istanbul Residence - Unik livsstil € 121.000

Fortis Istanbul erbjuder inte bara en unik livsstil, utan också en exceptionell investeringsmöjlighet.

location_on
Istanbul
hotel
1+1
hot_tub
1
zoom_out_map
58
Fastigheter till salu på den anatoliska sidan av Istanbul € 79.000

Bostadslägenheter med en häpnadsväckande utsikt. Njut av landskapet från öarna eller njut av milsvid utsikt över staden.

location_on
Istanbul
hotel
1+0,3+1
hot_tub
0,0
zoom_out_map
02,02
Lyxigt skyskrapekomplex i Istanbul på eftertraktad plats € 225.000

Två 46 våningar höga torn utvecklade av en välkänd turkisk byggherre på en av de mest populäraste platser i Istanbul.

location_on
Istanbul
hotel
1+1,4+1
hot_tub
1,3
zoom_out_map
02,02
Lägenheter i mega komplex med fantastisk utsikt i Esenyurt / Istanbul säljes € 50.000

Mega anläggning som består av sju höga tornliknade byggnader innehållande totalt 2578 bostäder plus komersiela enheter. Panorama utiskt över sjö, hav och kanal och över Istanbul.

location_on
Istanbul
hotel
1+0,3+1
hot_tub
0,0
zoom_out_map
02,02
Lev lyxigt med havsutsikt - Till salu i Gurpinar / Istanbul € 120.000

Havsutsiktslägenheter i Gurpinar Distriktet. Här ges projektet en skönhet och värde från anor av bysantinska riket. En perfekt utsikt över havet, som tilltalar din själ liksom ögat.

location_on
Istanbul
hotel
1+1,5+1
hot_tub
1,3
zoom_out_map
02,02
Istanbul Panoramic Golden Horn Apartments - Panoramautsikt € 103.000

Lägenheter med modern inredning och rymliga ytor i stil med stadslivet en fin utsikt.

location_on
Istanbul
hotel
1+1
hot_tub
1
zoom_out_map
58
Beylikdüzü Residence - Lägenheter i Beylikdüzü / Istanbul € 90.000

Stort projekt med 376 lägenheter och 67 kommersiella enheter. Fyra olika typer av val på lägenheter, 1,2,3 eller 4 sovrum.

location_on
Istanbul
hotel
1+1
hot_tub
1
zoom_out_map
80
Unika lägenheter med till salu beläget i Bahcesehir / Istanbul. € 98.000

Unika lägenheter med trädgård till salu beläget i Bahcesehir / Istanbul. Njut av lyx och grön omgivning.

location_on
Istanbul
hotel
1+1,4+1
hot_tub
1,3
zoom_out_map
1252,4002
Lägenheter med unikt pris och central placering till salu i Istanbul € 103.000

Lyxiga lägenheter med fyndpriser som ligger i hjärtat av Gaziosmanpasa/Istanbul med unik utsikt över Gamla Stan och Halic.

location_on
Istanbul
hotel
1+1,3+1
hot_tub
1,2
zoom_out_map
582,1462
Elite Apartments till salu i Istanbul € 97.000

Lägenheter i berömda Bahcesehir / Istanbul, prestige, lyx och kvalitet är till salu i Istanbul. Ett utmärkt val för dem som söker en miljö med fantastisk infrastruktur, bekvämlighet och ett elit levande fyllt med förstklassiga material och 5-stjärninga bekvmäligheter.

location_on
Istanbul
hotel
1+1,3+1
hot_tub
1,3
zoom_out_map
712,2402
Exklusiva lägenheter med havsutsikt i Istanbul € 690.000

Havsutsikt lägenheter i nya exklusivt komplex ligger i Bakirkoy / Istanbul, i ett prestigefyllt läge direkt nära Marmarasjön.

location_on
Istanbul
hotel
1+1,4+1
hot_tub
1,4
zoom_out_map
502,02
Rymliga och lyxiga lägenheter till salu i Istanbul € 410.000

Rymliga och lyxiga lägenheter till salu i finanskvarteret Maslak/Istanbul. En idealisk plats för boende, arbete och socialt liv.

location_on
Istanbul
hotel
1+1,4+1
hot_tub
1,4
zoom_out_map
852,3402

Istanbul är en av de mest folkrika städerna i världen och det är ett historiskt, ekonomiskt och kulturellt centrum i Turkiet. Istanbul har en av de snabbast växande storstads ekonomierna i världen. Bosporen, den naturliga sundet och internationellt viktiga vattenvägar, delar Istanbul i den europeiska och asiatiska sidan.

Bostadsmarknaden i Istanbul

Det är låga levnadskostnader i Istanbul, i jämförelse med andra stora städer i Europa, det är en av de viktigaste

possitiva sakerna för personer som beslutar sig för att köpa en fastighet i Istanbul. Istanbul och Turkiet i allmänhet har reasonabla priser på bostäder och levnadskostnader som är mycket mer prisvärda än de är i badorter och storstäder i Europa, särskilt Spanien eller Frankrike. Medelhavsklimatet är densamma, turkiska kulturen är intressant, levnadskostnaderna lägre, så det är egentligen inte svårt att se varför många människor har beslutat att köpa en bostad i Turkiet i stället för Europa med sina dyra lägenheter och villor.

Lägenheter till salu i Istanbul

Priserna på egendom i Istanbul varierar och beror på plats och storlek på bostaden som är till salu. Lägenheter och villor till salu finns på båda sidor av Istanbul. Egendom på den europeiska sidan av Istanbul har naturligtvis mycket högre priser än bostäder till salu i mindre attraktiva områden på den asiatiska sidan.
Vi måste säga att lägenheter har en dominerande plats på Istanbuls bostadsmarknad. Nya komplex på den europeiska sidan av Istanbul har modern design, 5 * faciliteter, men köparna måste vara redo för högre priser, de börjar runt 150.000 Euro för små lägenheter. Det finns också renoverade lägenheter till salu i Istanbul som erbjuder mer traditionell känsla. Dessa lägenheter i gammaldags stil samt större takvåningar som är stilfullt renoverade är bra alternativ för investerare. Priserna börjar på 150.000 Euro.
Det finns många stora lyxiga komplex som byggs i förorter till Istanbul. Dessa komplex är byggda i hög kvalitet med alla sociala hjälpmedel, och har du ber allt du vill ha.Priserna är mer rimliga i jämförelse med de i stadens centrum och börjar på 45.000 euro. Med förbättrat transportnät, har bostäder i utkanten av staden blivit mer tillgängliga idag och börjar bli en del av den stora staden Istanbul.

Villor till salu i Istanbul

Denna stad erbjuder även villor till salu, men det finns en skillnad mellan villor i Istanbul och villor i badorter i Turkiet. I Medelhavsregionen är villor vanligtvis identiska med varann och byggs tillsammans på ett område medans Istanbul har unika privata villor till salu i centrum som har renoverats (från 800.000 euro) eller i förorter (från 300.000 euro).

Stora ekonomiska möjligheter

Bostäder i Istanbul är tillgängliga för alla som söker ett andra hem, att leva där efter sin pension eller bara semestra i ett vackert land med lägre levnadskostnader. Istanbul är en underbar investerings ort med stort utbud av lägenheter och villor till salu. Bolåneräntor i Turkiet har blivit mycket överkomliga för dem som köper en bostad, både för lokala köpare såväl som utländska.
Med miljontals turister som kommer, är efterfrågan på hyresfastigheter i Istanbul hög. Fastighetsägare har en fantastisk möjlighet att tjäna extra pengar genom att hyra ut bostaden.

Bra anslutningar till Europa

Intresset för detta område är uppenbart för sina goda anslutningar till alla europeiska städer, därför har Istanbul allt vad du letar efter. Det finns två internationella flygplatser i Istanbul - Ataturk flygplats och Sabiha Gökcen. Båda har internationella flygningar från Europa året runt. Det finns en tredje flygplats planerad, vilket kommer att vara den största flygplatsen i världen med en kapacitet på 150 miljoner passagerare per år. Anslutningen till staden är en annan anledning varför många utlänningar köpa en bostad i Istanbul. Med två flygplatser just nu, finns också en möjlighet för semester i de södra delarna av Turkiet i Medelhavet genom att använda en av de många inrikesflygen.
Med många olika skäl, är det ingen tvekan om att Istanbul är en av de mest favorita städerna i världen, så om du har beslutat att denna underbara stad kommer att bli ditt andra hem, kontakta gärna oss på Summer Home Real Estate. Köp en bostad i Istanbul och lev din dröm!