Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek Lyxiga Villor med Egen Pool i Perfekt Område, till Salu i Belek
Från
€ 180.000

Utsökta Villor Belägna i ett Härligt Grönt Område i Belek


3503

Antalya
Belek

120 m2

4+1

2

2008

3

2,5 km

1,3 km

25 km
Rum Storlekar Sovrum Badrum Pris
4+1 120 m2 2 3 € 180.000

Fördelar med att Köpa:

 • Härliga gröna omgivningar.
 • Attraktivt läge
 • Samtida design.

Utsökta Villor i Belek med Toppläge och Hög Kvalitet

Beläget i Belek som är känt för sin natur, sandstränder och golfbanor, klimat och läge, så är villorna idealiska för en sommarbostad i Turkiet. De ligger mitt emot den berömda golfbanan Nick Faldo, mellan Belek centrum och Kadriye. Med detta fantastiska läge är det endast 10 minuters gångväg till det djupblå medelhavet och 20 minuters bilfärd till Antalyas internationella flygplats.

Belek är ett av de mest kända centra i den turkiska turistnäringen och är hem för mer än 50 fyrstjärniga och femstjärniga hotell och nöjesställen. Belek är beläget öster om Antalya och är känt för sin natur, sandstränder och tallskogar. Belek är också en av de stigande stjärnorna i golfturismens värld, med banor som designats av välrenommerade golfare baserat på europeiska standarder.

Exklusiva Feronia Villas i Belek Golf Resort på den turkiska rivieran presenterar 26 exklusiva villor med privata pooler, omsorgsfullt utformade för att möta även de mest krävande kunderna.

De lyxiga och moderna villorna i Belek är speciellt utformade för att skapa det perfekta semesterboendet för familjen. Oavsett om du är golfälskare eller en stor familj som vill ha den perfekta sommarhemmet, så levererar Feronia Villas högsta nivå av lyx och kvalitet.

Allmänt om Dessa Villor i Belek

Den smarta utformningen med fönster från golv till tak, vit och ljus interiör samt användningen av natursten skapar en fräsch och lugnande atmosfär. Dessa tvåfamiljshus i Belek har 3 våningar som alla leder till stora terrasser. Till poolen och trädgården kommer man lätt då det finns trappor både inomhus och utomhus.

Villorna innehåller en mängd olika funktioner, inklusive privata utomhuspooler med solterasser, fullt utrustat integrerat kök, integrerad plattskärms-TV (tillval), hemmabiosystem (tillval), satellitkanaler, reservkraftaggregat, säkerhet och 24/7 kameaövervakning.

 • Säkerhet
 • Kamera
 • Generator
 • Trädgård
 • Golf
 • Simbassäng
 • Kabel TV - Satellite
 • Innomhuspool
 • Strand
 • Centrum

Işık Teker

speaker_notes Holländska, Engelska, Tyska, Turkiska

Kontakta Agent

Vänligen fyll i formuläret. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Intresserad av denna bostad?
Kontakta mig

Kontakta Agent

Vänligen fyll i formuläret. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Share on your Social Profile

Liknande fastigheter

Andra fastigheter av liknande typ, läge och prisklass

Villor med toppkvalitet i naturomgivningar i Belek
3+1
3
165 m²

€ 179.000

Snygga Villor med Direkt Tillgång till Stranden i Belek
3+1
2
132 m²

€ 100.000

Önskar du sälja eller köpa fastighet?

Lämna dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig inom kort.

KONTAKTA OSS

+90 538 888 16 16