Granada VIP Villas - Summer Home Real Estate i Alanya | Villor i Kargicak - Alanya | Bostäder i Turkiet

€ 465.000
Alanya,Kargicak
Ref Nr 1161
Vånings Nr 0
Byggnads År 2017
m2: 500 m2 ,
zoom_out_map 500 m2
€ 465.000
hotel 4
balcony 2
Fastighets Beskrivnng

Kargicak VIP Villor, ligger på sluttningen av Kargicak - Alanya , med panoramautsikt över berg och hav. Du kommer att imponeras av det blå vattnet , gröna naturen och solnedgången från denna vackra plats.

Modernt villa komplex som har en total yta 7910 m ² med panoramautsikt över havet och bergen, utrustade med toppmodern heminredning.

Villorna omfattar 4 sovrum, 1 vardagsrum (salong med kök), och 4 badrum (ett av dem med jacuzzi), på första våningen, privat pool och garage, på andra våningen ligger bastun samt trädgården, 500 m. Vitvaror ingår!

Det rymliga vardagsrummet upptar nästan hela första våningen och består av kök utrustat med alla nödvändiga hushållsapparater, en matdel som har fönster med panoramautsikt. På första våningen finns ett rymligt gästrum med badrum och panoramafönster från golv till tak med utgång till trädgården.

Panorama dörrar med utgång poolen som är på 30 m², utrustad med terass och solstolar pool. Snygg lounger nära poolen är perfekt för dagens lunch och även för romantisk middag där du kan koppla av och dricka en cocktail, andas frisk begs/havsluft.

De övriga 3 sovrummen ligger på andra våningen. Ett sovrum med ett imponerande badrum och garderob. Alla sovrum på andra våningen har panoramafönster från golv till tak och en terrass/balkong.

Välkommen att kontakta oss på Summer Home Real Estate. Vi har lägenheter /villor till salu i Alanya men även på andra orter så som, Side, Antalya, Kemer, Istanbul med mera.

Vi kan även erbjuda gratis visningsresa om du köper bostad genom oss!

Kontakta Agent

Vänligen fyll i formuläret. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Nadir Uysal

Nadir Uysal

Owner/Ceo
speaker_notesEnglish, Svenska
phone+90 538 888 16 16
mailinfo@summerhome.com.tr