International Jazz Dagar Som Avslutades Med En Fantastisk Final

International Jazz Dagar Som Avslutades Med En Fantastisk Final

15: e Alanya International Jazz Dagar som värd världsberömda turkiska och utländska jazzmusiker har kommit till ett slut, med konserter av Anjelika Akbar, Yinon Genève och Elif Tuğba Tekışık.

15. Alanya International Jazz Dagar avslutades med konserter av Anjelika Akbar, Yinon Genève och Elif Tuğba Tekışık. Karsu Donmez, Sarah Lancman, Emin Fındıkoğlu, Brassolist Charlotte Wassy Kvintett, Anjelika Akbar, Yinon Genève och Elif Tuğba Tekışık som är världsberömda turkiska och utländska jazzmusiker. Alanya Borgmästare, Adem Murat Yücel, hans fru Yildiz Yücel och släktingar såg sista natten i Alanya Jazz Dagar leva. Anordnas av Kommunen Alanya, 15-årsdagen av Alanya International Jazz Dagar har gjort sin sista natten med Anjelika Akbar, Yinon Genève, Elif Tuğba Tekışık konsert och regnet kunde inte hindra konsert. Som regnrockar var att delas ut till medborgarna, det faktum att de inte lämnar konserten uppskattades av konstnärer.

GLÄDJE AV JAZZ UNDER REGN

På den sista natten Anjelika Akbar, Yinon Genève och Elif Tugba Tekışık har sjöng sina mest älskade låtar för jazz älskare i Alanya. Särskilt när de sjöng den låten som heter "Rain" under regndroppar, mycket trevliga stunder som hände bland publiken.

4 DAGAR FULLA AV JAZZ

Alanya Borgmästare Adem Murat Yucel har tackat Anjelika Akbar, Yinon Genève och Elif Tugba Tekışık för jazz glädje när han presenterade sina tavlor och blommor. Han uppriktigt tackade artist för 4 dagar av musik fest. Vd Yucel sade: "för det Första skulle jag vilja tacka alla som bidragit till detta underbara event som vi har arrangerat i 15 år. Jag tackar de konstnärer som gjort oss att uppleva oförglömliga stunder i 4 dagar. Jag vill också tacka alla våra medborgare som inte lämnade oss ensamma. Jag hoppas att vi kan vara tillsammans på denna underbara atmosfär i vår 16: e året också, god kväll."