Oba Life GardenOba Life GardenOba Life GardenOba Life GardenOba Life GardenOba Life GardenOba Life GardenOba Life GardenOba Life GardenOba Life GardenOba Life GardenOba Life GardenOba Life Garden

Oba Life Garden

€ 155.000
Alanya,Oba
1177
4
2014
102,7 m2 ,
zoom_out_map 102,7 m2
€ 155.000
hotel 2
balcony 1

Oba Life Garden Fastighets beskrivnng

-Oba Life Garden består av 36 lägenheter och 12 takvåningar i 4 block. Det finns olika typer och storlekar av lägenheter.
Detta unika komplex har ett utmärkt läge på med endast 750 meter till den vackra stranden. Anläggningen har många härliga faciliteter för hela familjen. Utomhus kan du njuta av en stor pool med vattenrutschbanor, jacuzzi och en separat barnpool. Det finns ett stort spa-område med uppvärmd pool (vintertid), turkiskt bad, gym, spelrum och mycket mer.

Anläggningen är handikappanpassad, så att alla har en chans att njuta av denna vackra plats. Säkerhet är viktigt för oss, så det finns en 24-timmars bevakning med kameraövervakning.

Oba är ett lugnare område i Alanya och på samma gång har du allt du behöver i närheten. I det vackra centrum av Oba finns många trevliga restauranger, barer, butiker och en veckomarknad. Detta komplex har också nära till större köpcentra, som Metro och Alanyum.

Det är en mycket god investering att köpa lägenhet i Turkiet. Vi kan erbjuda lägenheter, villor samt penthouse på många orter runt Alanya såsom Kestel,Oba,Mahmutlar,Avsallar.

Välkommen att kontakta oss på Summerhome Realestate för mer info eller om du vill boka en visningsresa!!!

Nadir Uysal

Nadir Uysal

Owner/Ceo
speaker_notesEnglish, Svenska
phone+90 538 888 16 16
mailinfo@summerhome.com.tr