Oersättliga för att Surfa Entusiaster Med Sitt Gynnsamma Vind: Gökçeada

Oersättliga för att Surfa Entusiaster Med Sitt Gynnsamma Vind: Gökçeada

Gökçeada, som har titeln "den första Cittaslow-ö" i världen, med dess gynnsamma vindar har en rush av inhemska och utländska entusiaster.

• Gökçeada, som har den största ön med sina 297 kvadratkilometer ansikte, börjat göra ett namn för sig själv med sin naturliga och kulturella skönheter samt vind sporter som "naturen" och "kiteboard".

Istanbul, Ankara, Izmir och andra platser som Bursa, Grekland, Bulgarien, Rumänien, Belgien och Tyskland, en väldigt passionerad av översättningar, lägret i Aydıncık och tidigt på morgonen fortsätter. behandlingen.

Gökçeada Mayor Ünal Çetin sade att hade området en mycket viktig bit i form av vindsurfing.

Samtidigt som det betonas att Gökçeada börjar att locka människor från hela världen, istället för att bara landet, sade han:

"EN VIKTIG PLATS FÖR SPORT"

Var Det en oumbärlig plats för de tävlande att säkerställa en stadig vind stiga på ön och vid den punkt av vind effektivitet. Vi önskar våra gäster från Belgien och Tyskland njuta av stor rörlighet i följande kiteboards och windsurf.

• Gökçeada är vindsurfing punkt i Aydıncık ' ta som anger att utvecklingen har gjorts i riktning mot Cetin, sade:

• Vår turism påstå att vi har inletts för att nå framtida generationer, vi flyttar till bland annat vindsurfing. Hur kan vi uppnå det? De Eko-och landsbygdsturism och turism och hälsa idrott. Vi är kiteboarding och vindsurfing partnerskap för att vända sina ögon till ön för sport

"EN KITE OCH WINDSURF PARADISE"

Volkan Günel, surf instruktör med en vindsurfing skolan i Aydıncık, sade att de var roade av dem som är förtjust i denna sport i Gökçeada.

• Günel öppnades i Istanbul i början av 2000-talet, kanske genom att säga att skolan hade transporterats till Gökçeada och sade. Jag blev kär i Gökçeada gren och vind, natur. en plats.

Günel, som nämns om vindsurfing och kiteboarding på ön för 9 månader, berättade trophy:"Här, 24 timmar en dag vindar som blåser. 700-800 personer i en stor bukt och mycket bekväma glidning. Det är ett paradis ställe .. Sin natur är också ganska bländande."

Förnamn och Efternamn *

Dessa fält är obligatoriska

E-posta oss

Dessa fält är obligatoriska

Telefon *

Dessa fält är obligatoriska

Skype