Mahmutlar

Mahmutlar

Mahmutlar är en populär semesterort bland turister som erbjuder en lugn och avkopplande atmosfär, fantastiska gröna landskap och en lång strandpromenad. Du kan hitta butiker, restauranger, barer, stormarknader och andra bekvämligheter i centrum av Mahmutlar.

Staden är omgiven av de pittoreska Taurusbergen och stora bananplantager. Det finns en marknad varje tisdag och lördag i Mahmutlar där du kan köpa allt från kläder till färsk frukt, grönsaker och orientaliska kryddor. Mahmutlar ligger inte långt från Alanya och för att komma dit kan du använda en av många lokala bussar.

De omgivande Taurusbergen erbjuder unika naturupplevelser, främst i form av grottor. Grottorna är naturfenomen som bildades av underjordiska källor och vissa av dem är över 500 miljoner år gamla. En del av grottorna är flera kilometer långa och går att upptäcka till fots. Flera arrangörer genomför turer i Taurusbergen med fokus på de fantastiska grottorna.

Mahmutlar rekommenderas för personer som vill tillbringa sin semester i lugna och fridfulla omgivningar, tillsammans med underbar grönska.

Förnamn och efternamn *

Dessa fält är obligatoriska

E-posta oss

Dessa fält är obligatoriska

Telefon *

Dessa fält är obligatoriska

Skype