Skärmflygning lockar 7 Tusen Människor till staden Babadağ

Känt för att vara en av de bästa platserna i Turkiet för att uppleva sporten Skärmflygning, Muğla-Fethiye har blivit en plats som givits mycket uppmärksamhet och stort intresse för semestern. Babadağ med en befolkning på 1965 människor. En myriad av både lokalbefolkning och turism befolkning beger sig hit för att ta del i denna extrema sport.

Skärmflygning lockar 7 Tusen Människor till staden Babadağ

Skärmflygning lockar 7 Tusen Människor till staden BabadağSkärmflygning blev ett stort intresse under Ramadan semestern i en liten stad vid namn Babadağ i Muğla- Fethiye.

Känt för att vara en av de bästa platserna i Turkiet för att uppleva sporten Skärmflygning, Muğla-Fethiye har blivit en plats som givits mycket uppmärksamhet och stort intresse för semestern. Babadağ med en befolkning på 1965 människor. En myriad av både lokalbefolkning och turism befolkning beger sig hit för att ta del i denna extrema sport. Efter att ha begett sig från startbanan välkomnas du av en fantastisk utsikt över det vackra kust- och naturlandskapet. Detta år blev värdarna mycket glada och positiva för hur många människor som kommit för att uppleva denna aktivitet. Studier har visat med information som samlats in från alla hotell i området att det fram till denna dag har förekommit 32.406 uthopp. Ungefär samma tid som förra året har det funnits 5.000 Skärm flygningar och 7.421 människor tog del i skärmflyg. Förra året genomfördes 162.000 skärm flygningar och för i år tyder studier på att det kommer att bli mer än 200.000.

Denna sport finns tillgänglig både på sommaren och på vintern. Se till att besöka Babadağ och prova på denna sport samtidigt som du kan njuta av utsikten erbjuds en smak av adrenalin.

Förnamn och efternamn *

Dessa fält är obligatoriska

E-posta oss

Dessa fält är obligatoriska

Telefon *

Dessa fält är obligatoriska

Skype