Svala Semi VillaSvala Semi VillaSvala Semi VillaSvala Semi VillaSvala Semi VillaSvala Semi VillaSvala Semi VillaSvala Semi VillaSvala Semi VillaSvala Semi VillaSvala Semi VillaSvala Semi VillaSvala Semi Villa

Svala Semi Villa

€ 250.000
Alanya,Kargicak
1242
2
2017
190 m2 ,
zoom_out_map 190 m2
€ 250.000
hotel 3
balcony 2

Svala Semi Villa Fastighets beskrivnng

Kargicak är ett distrikt i Alanya, Antalya, populärt för sin idylliska natur, fantastiska utsikt, fina vita stränder och kristallklart vatten. Kargicak är det perfekta stället i Turkiet för att undvika stress i din vardag. Distriktet har blivit populärt, särskilt på grund av att det är väldigt äkta och har inte blivit mycket drabbat av turismen. Lokalt centrum är livligt med affärer, stormarknader, caféer, restauranger, banker, apotek, läkare och allt annat du behöver.

Svala Villas är en elegant villa i Kargicaks magnifika miljö. Den består av 2 parhus och 4 villor med ett privatliv och en lugn miljö. Båda typerna har egen privat f trädgård med en trevlig privat pool, garage, LED-lampor i sovrummen och vardagsrummet, entredörr i stål, stora dubbelglasade PVC-fönster och balkongdörrar, utrustat kök med vit varor, beige granitplattor, luftkonditionering i alla rum, internet- och telefonanslutningar, satellit-TV-system, TV- och telefonanslutningar i alla rum,24/7 säkerhet, trädgårdsmästare, backupgenerator vid strömavbrott och mycket mer.

 Tvåfamiljshusen har en yta på 307 m2 och vardagsrummet 196 m2 inklusive terrassen och balkongerna. Ett rymligt vardagsrum med öppet kök, 1 sovrum, 1 badrum med dusch och en terrass ligger på bottenvåningen. På första våningen finns 1 tvättstuga, 3 sovrum, 2 badrum och 2 balkonger.

Nadir Uysal

Nadir Uysal

Owner/Ceo
speaker_notesEnglish, Svenska
phone+90 538 888 16 16
mailinfo@summerhome.com.tr