Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet Om oss: Summer Home Real Estate i Turkiet

Om oss

Välkommen till Summer Home Real Estate i Turkiet!

Summer Home Real Estate är en turkisk mäklare med huvudkontor i den underbara kuststaden Alanya på den turkiska rivieran, centralt beläget i fantastiska Damlatas området, nära den historiska stadskärnan samt den blå-flagg-certifierade Kleopatrastranden. Ägaren är en licensierad fastighetsmäklare med många års erfarenhet av bostadsmarknaden. Vår mångåriga erfarenhet och vårt engagemang för våra kunder har gjort att vi fått ett mycket gott ryktebland folk och i branchen.


Vi erbjuder en färgstark skala av bostäder vid Medelhavet, som sträcker sig från mysiga lägenheter till lyxiga villor med plats antingen i centrum eller i en lugn naturlig miljö. Låt din dröm gå i uppfyllelse att få en semesterbostad i solen på en av de mest underbara semesterorterna.

Investeringar i fast egendom i ett främmande land är ett allvarligt beslut, våra mäklare erbjuder sina kunder ett pålitligt och ärligt samråd om bostadsköp i Turkiet. Som team av professionella mäklare för utländska köpare, förstår vi våra kunders smak, intresse och önskan om kvalitet och detaljer. Företrädarna för Summer Home guidar dig under en visningsresa, förse dig med all information, professionell och pålitlig service under hela köpprocessen; för din bekvämlighet även på ditt språk, så som engelska, tyska, holländska, slovakiska, svenska, ryska, polska, arabiska, persiska eller turkiska språket.

Tack vare vår starka marknadskännedom, och en kompetent mäklare vid din sida, erbjuder vi dig personlig assistans och service före och efter köpet. Summer Home Real Estate främsta motto är att få nöjda kunder och för att säkerställa att våra tjänster är skräddarsydda för dina specifika behov och krav har vi en nära kontakt under hela processen. Din tillfredsställelse är vår framgång.

Om du letar efter ett partnerskap, klicka Samarbete med Summer Home Real Estate

Villkor för användning

Villkor för användning

Beskrivning Du hittar Summer Home Real Estate användarvillkor på www.summerhometurkey.com. Eventuell personlig inf...

Ansvarsfriskrivning och Juridiska meddelanden

Ansvarsfriskrivning och Juridiska meddelanden

Konstant försäkring av materialet på webbplatsen av Sommaren Hemma Fastigheter är korrekt och uppdaterad vid tidpunk...

Samarbeta med oss

Samarbeta med oss

Partnerskap med oss!!!! Summerhome söker professionella fastighetsmäklare att samarbeta med för att sälja turkisk...