Turkiska Människor Kan Få Visum Ryssland Lättare Nu

Turkiska Människor Kan Få Visum Ryssland Lättare Nu

I syfte att öka antalet turister i Ryssland har vidtagit åtgärder för att göra det lättare för turkiska medborgare att få visum Ryssland.

Rysslands Federala organ för Turism (Rosutourism) har uppgett att det, eftersom det kommer att öka turismen flödet till Ryssland, de har vidtagit åtgärder för att få visum Ryssland lättare för turkiska medborgare.

Rosutourism Ordförande Oleg iljitj safonov (piano) sade att, "Vi är om godkännande av eventuella försiktighetsåtgärder som leder visum för att bli lättare. När det gäller våra erfarenheter till nu visade oss detta beslut alltid orsakar en ökning i turism flödet till vårt land. Även denna ökning är ungefär en omedelbar förändring av 25-30 procent."

Under sitt tal på iljitj safonov (piano) Western Forum, och han betonade vikten av att dessa beslut görs av ryska Ministeriet för utrikes Frågor och samtidigt överväga nationella krav på säkerhet. Han tillade: "Vi kan inte göra gissningar om den relativa ministerier men en viss operation hålls aktivt med partners, bland annat turkiska namn."