Turkiska stjärnor möts i Alanya

I år är Alanya Municipalitiy stolt att presentera sitt 19e år för att fira sin turism och konstfestival. Festivalen, som börjar den 15e Juni med representationen av nomadisk migration och parad, kommer att hållas under sponsring av flera turkiska medier.

Turkiska stjärnor möts i Alanya

Turkiska stjärnor möts i AlanyaKända namn såsom Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Yalın och Pascal Nouma kommer att äga rum på Turist och Konst Festivalen i Alanya. 

I år är Alanya Municipalitiy stolt att presentera sitt 19e år för att fira sin turism och konstfestival. Festivalen, som börjar den 15e Juni med representationen av nomadisk migration och parad, kommer att hållas under sponsring av flera Turkiska medier. Sema Eryiğit Emek, presentatör för Radio D: s "Yellow Sugar" är värd för festivalen.

En kväll att minnas

Festivalen kommer att börja på den 15e Juni med en nomadisk migration och parad. Sedan kommer Ottoman Fashion Show att organiseras av Antalya expert institutet. På kvällen kommer konserten att börja med DJ Burak YETER och efter Bülent ERSOY, med givet smeknamn '' the diva '' kommer att ta scenen. På festivalens andra dag så kommer den tidigare fotbollsspelaren Pascal NOUMA att stå på scenen som DJ. På festivalens sista dag kommer kommer konserten att börja med DJ Haluk SARITAŞ och avslutas med en annan berömd turkisk sångare med namnet Ajda PEKKAN.

Förnamn och efternamn *

Dessa fält är obligatoriska

E-posta oss

Dessa fält är obligatoriska

Telefon *

Dessa fält är obligatoriska

Skype