Villkor för användning

2018/10/26

Du kommer att hitta sommarstuga Fastigheter användarvillkor på www.summerhome.com.tr.

Ingen personlig information om besökaren sparas inte eller samlas in av www.summerhome.com.tr. Också, det webbplats inte sända någon outtagna information (SPAM) till någon besökare eller tredje part.

Dessutom, alla cookies, är inte skickas för insamling av data från din webbläsare.

Statistiska uppgifter som används för ytterligare förbättring av webbplatsen på operativsystem och webbläsare som loggas av Sommaren Hemma Fastigheter. Loggad information är inte och kommer inte att delas med någon tredje part.

Den information som mottagits via e-post genom att webbplatsen kommer att vara strikt konfidentiellt och kommer inte att distribueras eller säljas till någon tredje part.

Integriteten för internetanvändare är under skydd av Sommaren Hemma Fastigheter engagemang.

Copywriting

Sommaren Hem Fastigheter och/eller dess närstående bolag och dotterbolag hålla kontroll, ägande och/eller licenser, och skydda https://www.summerhome.com.tr/ och alla tjänster och innehåll på webbplatsen genom upphovsrätt och varumärke.

Det är inte tillåtet att använda några utdrag från Sommaren Hem Fastigheter webbplats för något ändamål. Det är inte tillåtet att reproducera, kopiera, publicera, posta, ladda upp, överföra eller distribuera något material eller någon information från webbplatsen. Information kan endast laddas ned och skrivas ut för personligt, icke-kommersiellt bruk.

Innehållet kan endast delas med andra via länkar eller social bookmarking.

Vårt varumärke är registrerat

Sommaren Hem Fastigheter är ett registrerat varumärke och namn, logotyper och varumärken på webbplatsen är skyddat av copyright lag i Republiken Turkiet.