ENG RUS GER FRE SWE TUR NOR NLD POL SLO FIN العربية فارسی 中国

Visningsresa

Select your property in Turkey 1
Buy your Flight Ticket 2
Get Free Transfer from airport 3
Get Free Accommodation 4
View your dream home and get payback of your trip expenses 5
Get your dream property in Turkey 6

Visningsresa

En visningsresa är ett tillfälle för dig att samla all information och se bostaden från vår onlineportfölj. Summer Home visningsresa är utformad enligt dina individuella krav, personliga specifikationer som är anpassade till din ekonomiska budget. Vi kommer att ge dig korrekt information om fastigheten du är intresserad av inklusive en fastighetsbroschyr, planlösningar, prislista och och projektplatsen.

Bokningsdatum

Under din vistelse i Turkiet garanterar en representant för Summer Home Real Estate dig full personlig uppmärksamhet, vänlig och pålitlig service, all detaljerad information om inköpsprocessen på engelska, tyska, slovakiska, svenska, polska, ryska, arabiska eller turkiska språket, allt för din bekvämlighet. Vänligen meddela oss i förväg om dina planerade datum för visningsresa, så att vi kan bekräfta att dina bokningspreferenser överensstämmer med vårt schema.

Transfer - Hotell - Flygbiljett

Summer Home Real Estate arrangerar din transfer från flygplatsen Antalya / Gazipaşa vid ankomst och transfer vid avresa direkt från hotellet. Vi erbjuder dig ett hotellrum med halvpension i en bekväm och trevlig miljö. Om du köper en fastighet via oss efter att du undertecknat ett köpavtal, täcker vi kostnaderna för din resa.

* Om du inte köper en fastighet via oss på Summer Home Real Estate under en visningsresa, är du skyldig att täcka alla kostnader för flyg, transfer och boende.

* Summer Homes visningsresa är utformad enligt dina individuella krav, personliga specifikationer som är anpassade till din ekonomiska budget.

Du är välkommen att boka en visningsresa!

Turkiet är ett underbart land med en stor rikedom av färgstark historia, kultur och erbjuder spektakulär utsikt över natur och landsbygd. Vi tror att du kommer att älska Medelhavet och skulle vilja njuta av den fantastiska avslappnande livsstilen här på den turkiska rivieran.

VISNINGSRESA

KONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI VISNINGSRESA

Ta chansen och kom på en visningsresa innan du bestämmer dig för att köpa!


Vi på Summer Home Real Estate är glada att få organisera en visningssresa för dig. På denna resa får du möjlighet att se den egendom du är intresserad av med egna ögon. Bilder och fakta kan inte jämföras med att se fastigheten och dess miljö på plats.

Turkey Alanya
Turkey Trips
Turkey Travel

Här hittar du oss:

Din egen bit av himlen där du kan njuta av solen, långa stränder och varma kvällar