Visningsresor

Visningsresor
2019/01/15

Välj din
bostad i Turkiet

Köp din
flygbiljett *

Få kostnadsfri transfer från flyglatsen

Få kostnadsfritt boende *

Se din drömbostad, få tillbaks dina reseutgifter *

Summer Home Real Estate rekommenderar dig att komma och se själv vilket underbart land Turkiet är, såsom dess färgstarka historia, kultur och dess spektakulära natur. Vi tror att du kommer att älska Medelhavet och vilja njuta av den fantastiska livsstilen här på den turkiska rivieran.

Visningsresa

En möjlighet för dig att samla all information och att se bostäder är från vår online-portfölj samt att komma på visningsresa. Summer Homes visningsresa är konstruerad enligt dina individuella behov, personliga specifikationer samt anpassade till din ekonomiska budget. Vi kommer att förse dig med exakt information om bostaden/bostäderna du har intresse av. Ge dig en bostads broschyr, planlösningar, prislista och info om området.

Boknings Datum

Under din vistelse i Turkiet, ger en representant från Summer Home Real Estate dig full personlig uppmärksamhet, vänlig och pålitlig service, all detaljerad information om inköpsprocessen på ditt språk. Vi kan erbjuda det på engelska, tyska, slovakiska, svenska, polska, ryska, arabiska och turkiska språket, allt för din bekvämlighet. Vänligen meddela oss i förväg om ditt planerade datum för visningsresa, vi vill se till att dina önskade datum är i enlighet med vårt schema.

Transfer - Hotellboende – Flyg Biljett

Summer Home Real Estate kommer att ordna transfer från/till flygplatsen från Antalya / Gazipasa direkt till/från hotellet. Vi erbjuder hotellrum med halvpension på ett bekvämt och trivsamt hotell. Om du köper en bostad genom oss, efter att ha undertecknat ett köpeavtal, kommer vi att täcka kostnaderna för resan.

* I det fall att du inte köper en fastighet genom oss Summer Home Real Estate under en visningsresa, är du skyldig att täcka alla kostnader för flyg, transfer och boende.

* Summer Homes visningsresa är konstruerad enligt dina individuella behov, personliga specifikationer och anpassade till din ekonomiska budget.

Du är välkommen att boka en visningsresa!